101 kiskutya - mese - játékok

101 kiskutya játékok

Mi az fehéren rengeteg fekete pötty? Hát persze, hogy dalmata kutya.

Ezekrõl a vidám, játékos kutyusokról szól a mese... nem is akárhány kutyáról.
Pongó társat keres gazdájának Rogernek. Eközben ismerkedik meg Perditával, a gyönyörû dalmata hölggyel. Ahogy Roger  és Anita egymásra találnak, úgy lesznek szerelmesek a dalmaták is.Perdita és Pongó
szerelmének gyümölcse 15 kiskutya.
Nagy a riadalom a városban, mert Perdita és Pongó kölykeit valaki elrabolja és más helyekrõl is sorban tünnek el a dalmata kölykök.

A szálak Szörnyella de Frászhoz vezetnek, aki egy szõrmeimádó, gonosz nõszemély.

Mentõsereg indul a kiskutyák kiszabadítására. Megtalálják Szörnyellát és segédeit.Kiszabadítják a kutyakölyköket, ezután jön a hosszú út haza, miközben különbözõ trükköket vetnek be, hogy Szörnyella de Frász ne akadjon a nyomukra....

Minden jó, ha jó a vége: természetesen épségben haza ér az összes kiskutya.

Mint minden nagyszerû gyerekmeséhez ehhez rengeteg szép és nagyszerû gyerekjátékot készítettek.Ez a csodálatos szép történet megtalálható mesekönyvben is.Kaphatunk hozzá a Dalmata kiskutyák figuráiból és persze gyerek ruhákról sem maradhattak le a jellegzetes 101 kiskutya pöttyök!
 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: