A hercegnõ és a béka - mese - játékok

 
A hercegnõ és a béka játékokA Disney új meséje egyszerre régimódi és (poszt)modern. Az Aladdin és A kis hableány rendezõpárosa visszatér, hogy egy klasszikus gyerek mesével kedveskedjen a nézõknek és bizonyítsák a hagyományos rajzfilmek létjogosultságát.


John Musker és Ron Clements rendezése mellett Randy Newman zenéivel kelnek életre a mesehõsök.

A klasszikus hercegnõs-békás történet egy kicsit átformálásra került, új ruhába öltözött azáltal, hogy a tündérmese New Orleansban játszódik, mégpedig abban a korszakban, amikor a meghatározó zenei irányzat a Jazz.

Az eredeti történethez képest Maldonia hercegét nem a gonosz, mindenre elszánt, démoni boszorkány, hanem Dr. Facilier változtatja békává.

Tiana a  fiatal lány (az elsõ afroamerikai Disney-hercegnõ ), hogy teljesíthesse kívánságát és megnyithassa saját éttermét, megcsókol egy vudu varázsló által békává változtatott herceget – csakhogy nem a kétéltû változik vissza királyfivá, hanem a lány válik nyálkás békává…

A mágikus átok feltöréséhez, elûzéséhez közösen kell megtalálniuk a megoldást, ami nem más mint a Vudu-t ûzõ Odi mama, és amíg rátalálnak, számtalan kalandokkal és veszélyekkel teli utat kell megtenniük.

A hercegnõ és a béka egyúttal himnusz is a Katrina hurrikán után újjáépülõ New Orleanshoz.

Számtalan gyerekjátékot készítettek már a gyerek mese hõseibõl!A gyerekek nagy örömére található puzzle és a kedvenc mesefiguráikat is összegyûjthetik a mese szerelmesei.

Igazán boldog és örömteli pillanatokat élhetnek át a gyermekek ezekkel a gyerek-játékokkal. 

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: