A kis hableány - Mese - Játékok

 

A kis hableány a Disney rajzfilmstúdió remeke,forgalmazója az InterCom. A 85 perc hosszúságú mesefilm a közönség elé 1989-ben került. Olyan jól sikerült a történet,hogy több Oscar- díjat is besöpörhetett.

Az elsõ rész címe: Ariel, a kis hableány

Kis hableányA kis hableány neve Ariel, aki egy víz alatti birodalomban él minden vágya,hogy kijusson a partra,de a vágy erõsödött benne mióta meglátta Eric herceget. Elsõ látásra szerelembe esett,mikor egy óriási vihar összetörte Eric hajóját, és Ariel megmentette az életét. Felkeresi Ursulát, aki egy gonosz boszorkány  a teste pedig olyan,mint egy polip és azt kéri tõle, hogy legyenek lábai. Ursula teljesíti a lány kérését, de cserébe Arielnek a csodálatosan szép hangját oda kell adnia,amit egy kagylóba zár és a nyakába fûzi azt. Három napot kap Ariel,hogy a herceget meghódítsa, különben örökké Ursula rabszolgája lesz. A kis sellõ beleegyezik, és a varázslat megtörténik. A király persze nagyon aggódik érte, pedig semmit nem tud a lánya és Ursula közti alkuról. A történet végére persze minden jóra fordul, a jó gyõz, a gonosz elnyeri méltó büntetését.Fõbb szereplõk:
•    Ariel, a kis hableány
•    Ursula a gonosz boszorkány
•    Eric herceg
•    Ficánka, a kishal
•    Triton király, Ariel apja
•    Sebastian, a rák


A második rész: A tenger visszavár

A mese nem Arielrõl, hanem annak kislányáról szól, akinek a neve: Melody. A kislány vágya ellentétben van az anyjáéval, mert legnagyobb vágya az, hogy sellõ lehessen és úszkálhasson a tengerben, csakhogy tilos neki a biztonsági falon tovább mennie. Sajnos Melody se jobb gyerek, mint amilyen anyja volt fiatal korában… Nem tud ellenállni a hatalmas tengernek, ezért kiúszik, de ott vár a gonosz Morgana, aki terve megvalósításához akarja felhasználni a kislányt. Melodyn már csak Ariel barátai: Sebastian és Ficánka próbálnak segíteni.Kérdés,hogy sikerrel járnak-e?

 

A harmadik rész címe: A kezdet kezdete


A mese forgalmazója az InterCom. A történet még azelõtt kezdõdött mielõtt Ariel találkozott Ericcel és kisétált vele a szárazföldre.A víz alatti világban be volt tiltva a zene. Ariel nõvéreivel együtt igyekszik visszavinni a zenét az óceán fenekére.

Nagyon sokféle, szebbnél szebb gyerekjáték kapható, amit a meséhez készítettek.

Találhatunk 3D puzzlet,több darabos is megjelent. Találhatunk Arieles mandala tervezõt, (könnyen el tudják készíteni gyermekeink a színesebbnél színesebb képeket) Ursula babát, labdát, Ariel figurát ruhában, ékszerekkel.Kapható Ficánka plüssállat formában.

Csillogó mesekönyv: A kis hableány, amihez csillogó matricákat kapunk, ezekkel kell életre kelteni a hableány világát.
Elkészült Ariel kastélya is, amihez rengeteg tartozék van: szék, asztal, kincses doboz, evõeszközök, fésû. A kastélyt össze is lehet csukni, a kastély teteje használható buborékfújóként. 

Ne feledkezzünk meg az Arieles kifestõrõl sem, amivel gyermekeink kézügyessége sokat fejlõdhet. Ha valaki Ariel bõrébe szeretne belebújni, akár még sellõs jelmezt is tud magának vásárolni. Esetleg ha kimosható hajfestõ spray-t is veszünk, akkor teljes lesz az összkép. Kaphatunk olyan görkorcsolyát is, ami a kis hableánnyal van díszítve, igazi kislányos darab.
A gyermekünk szobáját, berendezési tárgyait díszíthetjük Arieles foszforeszkáló matricával, ami világít a sötétben.
Kapható a mini hercegnõ barátokkal csomag.

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: