A rút kiskacsa - mese - játékok


A Rút kiskacsa Andersen, a világhírû meseíró remekmûveA rút kiskacsa játékok. A mese arról szól, hogy a hattyúk királynéjának valamilyen oknál fogva elveszett a tojása, és valamilyen módon bekerült egy baromfiudvarba, ahol annak tulajdonosa Hápasszony megtalálta. A kacsa ugyanúgy foglalkozott ezzel a tojással, is mint a többivel: szeretettel ápolta és melengette.
Az utolsó kiskacsa a legszebb tojásból bújt elõ egy szét napon, viszont nem hasonlított a kishúgaira. Egyfolytában csak azt mondogatta, hogy „kacsa vagyok, kacsa vagyok”. A szemmel látható különbség miatt az udvarban lakók csak rút kiskacsának nevezték. Egy idõ után, Háp asszony arra a döntésre jutott, hogy a lány kiskacsák maradhatnak vele az udvarban, de a rút kiskacsának bizony távoznia kell. A kiskacsa egyedül vándorolt a nagyvilágban és bárkivel találkozott, mindenki csak kinevette. Mindig csak arról ábrándozott, hogy egyszer úgy fog repülni a gyönyörû hattyúk, és õ lesz a madarak hercege.


A gyerekmesét megfilmesítették, így készült el a színes dán film 2005-ben, valamint mesejáték formában, a színházban is megnézhették a kicsik.Természetesen nemcsak megfilmesítve, hanem könyv formájában is kapható még ez a remekmû.
A meséhez foglalkoztató könyvet is készítettek, amiben színezni, ragasztani és mesélni kell, ráadásul ajándék öntapadós matricákat is kapunk hozzá. A matricákat be lehet ragasztani a könyvbe, majd le is lehet õket szedni. Négyzetrács is található benne, aminek segítségével rajzolhatnak és írhatnak a gyerekek, így nyújt jó szórakozási lehetõséget.
Megjelent az Ablakos házikók- A rút kiskacsa könyv. A házikóban laknak a mesehõsök. A könyv érdekes formátumú, így gyerejátékként is használhatja gyermekünk, ráadásul már két éves kortól ajánlott.
Társasjátékot is kaphatunk, ahol egy- egy táblajátékon a Rút kiskacsa szerepel. Létezik egy hangos- mesés kirakós sorozat, ami tartalmazza ezt a gyerek mesét is, ráadásul könyvhöz 6 kirakós gyerek játék is társul, így fejlõdik gyermekünk kézügyessége. Már kapható a mesemondó maci is, ami 16 mesét képes elmondani, köztük Andersen remekét is. A rút kiskacsával találkozhatunk még térbeli mesekönyv formában, vannak ilyen puzzle-ök, kifestõk. Megjelent egy mesés képeskönyv is, melyben 6 kivehetõ színes puzzle található. Van olyan könyv is, ahol egy gyönyörû hattyú történetével ismerkednek meg a kicsik, ráadásul, ha a könyvet rázni kezdik, akkor meghallják a kiskacsák hangját. Olyan képeskönyv is kapható, ahol CD mellékletet kapunk ajándékba. A CD-n készségfejlesztõ gyerekjátékok vannak, a kicsik meg is tudják hallgatni a történetet, virtuális kifestõben színezhetnek, puzzle-t rakhatnak ki. Nem utolsó sorban, szivacskönyv formájában is megvásárolhatjuk a történetet, így kedvezhetünk a még apró gyermekeinknek is.

Készítettek errõl a gyönyörû mesérõl sorozatot. Ez a gyerekmese sorozat a híres Rút kiskacsa legújabb feldolgozása.
Animációs film formájában is megjelent 2006-ban, ami 90 perces.
Ebben a mesében nincsen egyedül a rút kiskacsa, mert összebarátkozik Rágóval, aki egy csúnya patkány.
A patkány elõször le akarja rázni a kacsát, késõbb próbál belõle hasznot húzni.
A mesét sorozat formában is láthatjuk a TV-ben.

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: