Aladdin mese és játékok


Aladdin mese és játékokAladdin a szegény fiú szerelmes lesz a szultán lányába, akinek Jázmin hercegnõ a neve.
Aladdin megszerzi a csodalámpát, amiben egy szellem lakik. A fiúra nem könnyû feladat vár: szembe kell szállnia egy másik gonosz emberrel Jázmin hercegnõ kezéért.
Természetesen a történet végére minden jóra fordul, és hõseink egymás mellett találják meg a boldogságot.


Aladdin és Jafar. Az Aladdin és Jafar egy amerikai animációs gyerekmese, amelynek hossza 66 perc, megvásárolható DVD-n, 1994-ben mutatták be. A gonosz Jafar ismét visszatér Jágóval, a madarával, és ördögi tervet eszel ki Aladdin ellen. Aladdin személyében emberére akad, ugyanis a fiút sem olyan fából faragták, mint aki azonnal feladja, hiszen rengeteg támogatója van: szerelme Jázmin hercegnõ, illetve a mindig bolondos kék dzsinnje.

Aladdin a tolvajok fejedelme. Az Aladdin a tolvajok fejedelme egy amerikai családi mese, amelynek hossza 90 perc,
1996-ban jelent meg, megvásárolható DVD-n. Mindenki Aladdin és Jázmin hercegnõ esküvõjére készül, ám az esküvõt megzavarja Kasszim és negyven rablójának a megjelenése. A betolakodók azt a kezet keresik, amelynek az a különleges képessége, hogy képes mindent arannyá változtatni, amihez hozzáér. Természetesen ehhez Aladdinnak is lesz egy két szava, és harcba száll a betolakodók ellen, akiknek barlangjába eljutva nem mindennapi meglepetésben lesz része.

A meséhez nagyon sokféle gyerekjátékot vásárolhatunk gyermekünknek. Kapható Aladdin, Jázmin és Dzsinni mûanyag baba is, puzzle, társasjáték is.

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: