Arthur mese és játékok

Arthur mese és játékokAz Arthur a Minimax csatorna nagysikerû remeke. Több széria is elkészült a mesébõl, a gyártók folyamatosan újabb és újabb epizódokkal állnak elõ a lelkes gyermek közönségnek. Az elsõ széria 30 epizódból állt.

 

 

 A gyerek mese fõszereplõje Arthur, aki egy tengerimalac. Jelenleg éppen 8 éves, tehát már iskolába jár. A mese során megismerhetjük Arthur tengerimalac családját, a szüleit és a testvérét, akit ötletesen csak Hugicának hív. Hugica az igazi kistestvért testesíti meg, aki sokszor megy testvére idegeire, és beárulja azt, ha a másik valami csínytevést követ el, de alapjában véve jó testvéri viszony van kettejük között. Arthur jó barátja Buster a nyúl, valamint Francin és Muffy; a majmok.

 

A mese során Arthur olyan problémákkal kerül szembe, ami nagyon sok hasonló korú gyermeket érint, például megtudhatjuk, hogy hogyan éli meg az, amikor szemüveget kap vagy, hogy hogyan éri el szüleinél azt, hogy sajt kisállatot tarthasson.


Az Arthur : Csak a zene kell címû egész estés filmben nagy izgalom tartja lázban a város lakóit: ellátogat hozzájuk a nagysikerû Backstreet Boys. Francin nem szereti a fiúzenekarokat, ezért az az ötlete támad, hogy saját bandát alapít. A sors fintora, hogy a mese végén Francin együttese lesz a Backstreet Boys elõ zenekara, és Francin is pozitívan csalódik a fiúbandában. Innen is megtanulhatják a gyermekek, hogy nem szabad feleslegese, elõre ítélkezni olyan emberek felett, akiket nem is ismerünk.


Az Arthur tökéletes karácsonya címû epizódot gyermekeink Karácsony napján láthatták. Hõseink izgatottan készülõdnek az ünnepre, mindenki ajándékokat készít és az esti családi ünnepségre készülõdik. A mesének az a tanulsága, amire Arthur rájön: hogy nem minden az ajándék, és a legfontosabb az, hogy mindenki jól érezze magát a szeretteivel.


Jelenleg február óta gyermekeink az Arthur új epizódjait követhetik figyelemmel. Az alkotók most sem nélkülözték a humort, jókedvet, izgalmakat és kalandokat, szóval megéri ismételten hõseinkkel tartani.


A meséhez vásárolhatunk többféle gyermek könyvet, plüss formában a szereplõket illetve Arthuros puzzle is kapható. A mese megvásárolható DVD-n, amelyen több epizódon keresztül kalandozhatunk Arthurral és barátaival. A rengeteg gyerekjátékkal a gyerekek átélhetik a mese összes történetét. 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: