Bakugan mese és játékok

BakuganAz égbõl lehulló kártyákat gyerekek gyûjtötték össze a világ minden táján. A lehulló kártyák azonban nem egyformák. Minden kártya külön karaktert, környezetet és erõt rejt. A gyerekek az összegyûjtött kártyákkal kitaláltak egy világszerte elterjedõ harcos játékot.

 


Az alternatív világ Vestoria
egy hatalmas dimenzió amit hat elem a Tûz a Föld a Fény a Sötétség a Víz és a Szél alkot. A kártyák pedig pont ennek a világnak Vestoriának felelnek meg. A játékosok közül Dan, Marucho, Runo, Shun, Julie és Alice emelkedett ki, akik a szörnyeket Bakugannak magukat pedig Bakugan Szörny Bunyósnak neveztek el.Ennek az univerzumnak az egyensúlyáért a végtelen mag - pozitív energia forrása - és a csendes mag - minden negatív energia forrása - a két szembenálló erõ felelt.

Naga a hatalomra vágyó Batugan és Michael a tudós ( aki késõbb Hal G-ként ismert gonosszá vált ) alkuja aztán végkép felborított minden egyensúlyt. Vestoriában kitört a zûrzavar és eluralkodott a Batuganok gondolatában és akaratában a negatív energia. Vestoria összeomlása már az emberi világot is érintette. A szörnybunyósok amit eddig játéknak gondoltak mostanra komoly harccá vált. Dan-nak és csapatának nem kissebb a feladata, mint megtalálni a végtelenség magját és a csendesség magját, hogy az egyesítéssel visszaállítsák az egyensúlyt.

A Hasimito Micó rendezte Bakuganból eddig Japánban és az Egyesült Államokban több mint 50 részt vetítettek. Magyarországon az angol fordítást felhasználva, magyar szinkronnal, a rajzfilmcsatornán a Cartoon Network- ön látható. A gyerekek egyik kedvenc gyerek játékai közé tartoznak ezek a kis kártyák és komoly feladat nekik összegyûjteni a készletett!!

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: