Barbie és a sellõkaland mese és játékokBarbie és a sellõkaland mese és játékokA Barbie és a sellõkaland egy 2010-es amerikai rajzfilm, ami 74 perces, garantáltan a kislányok egyik kedvence lesz. A gyerekmese 2010 márciusában jelent meg, forgalmazója az Universal, rendezõje Adam L. Wood .
Barbie egy Merliah nevû lányt alakít
, aki a mindig tündöklõ, kellemes hõmérsékletû Malibu lakója, ráadásul még szörfbajnok is. A történet elején semmiben sem különbözik a több diáktól, ám hamarosan olyan titkot tud meg, amire álmában sem gondolt. Kiderül, hogy õ bizony nem más, mint egy sellõ. Merliah egyik nagyon jó barátja egy delfin, vele indul el kalandozni a tengerben, ám céljuk az Óceániai királynõ megmentése. Merliah útja során rengeteg kalandon és izgalmon megy keresztül  ráadásul új barátokat is szerez, akikkel nemcsak a királynõt, de az egész birodalmat sikerül megmenteniük. A mese arra is próbálja gyermekeinket nevelni, hogy származhat valakinek abból is elõnye, hogyha valamiben eltér a többiektõl.

A mese megvásárolható DVD formában, illetve vásárolhatunk mellé gyerekjátékot is Barbie és a sellõkalandos foglalkoztatókönyvet, sellõbabát, karkötõt, Barbie sellõ barátnõit. A sellõ babához nyári ruha is van, vagy pedig sellõvé alakítható, továbbá kiegészítõ még hozzá a delfin, hajkefe, strandpapucs, napszemüveg

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: