Barbie és a sellőkaland mese és játékokBarbie és a sellőkaland mese és játékokA Barbie és a sellőkaland egy 2010-es amerikai rajzfilm, ami 74 perces, garantáltan a kislányok egyik kedvence lesz. A gyerekmese 2010 márciusában jelent meg, forgalmazója az Universal, rendezője Adam L. Wood .
Barbie egy Merliah nevű lányt alakít
, aki a mindig tündöklő, kellemes hőmérsékletű Malibu lakója, ráadásul még szörfbajnok is. A történet elején semmiben sem különbözik a több diáktól, ám hamarosan olyan titkot tud meg, amire álmában sem gondolt. Kiderül, hogy ő bizony nem más, mint egy sellő. Merliah egyik nagyon jó barátja egy delfin, vele indul el kalandozni a tengerben, ám céljuk az Óceániai királynő megmentése. Merliah útja során rengeteg kalandon és izgalmon megy keresztül  ráadásul új barátokat is szerez, akikkel nemcsak a királynőt, de az egész birodalmat sikerül megmenteniük. A mese arra is próbálja gyermekeinket nevelni, hogy származhat valakinek abból is előnye, hogyha valamiben eltér a többiektől.

A mese megvásárolható DVD formában, illetve vásárolhatunk mellé gyerekjátékot is Barbie és a sellőkalandos foglalkoztatókönyvet, sellőbabát, karkötőt, Barbie sellő barátnőit. A sellő babához nyári ruha is van, vagy pedig sellővé alakítható, továbbá kiegészítő még hozzá a delfin, hajkefe, strandpapucs, napszemüveg

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehető legrövidebb időn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehető legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetősége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: