Barney és barátai mese - játékok


Barney és barátai

A Barney és barátai mesesorozat a Jim Jam csatorna egyik mûsora. A sorozat több díjat is nyert. Fõszereplõje a kis dínó: Barney, aki egy lila színû plüss dinoszaurusz, akit minden gyerek kedvel, hiszen pozitív értékeket közvetít feléjük. Az alkotók elsõsorban az óvódás közönséget célozták meg ezzel a szeretnivaló karakterrel, egy rész körülbelül 24 perces.


Barney barátai: Baby Bopp, BJ, és Riff. Velük keveredik olyan kalandokba, ami arra ösztönzi a gyerekeket, hogy legyenek emberségesek és gondolkodjanak összetetten. Barney-ra a gyerekek nemcsak egyszerû dínóként, hanem barátként tekintenek. Igazi nevelõ mûsor, aminek célja, hogy a gyerekek megtanulják, hogy mit szabad és mit nem. Sokféle témával ismerkedhetünk meg: számokkal, de akár még a közlekedési szabályokkal is, hiszen minden rész tartalma más és más, és mindnek nevelõ célzata van.

A meséhez kaphatunk gyerek játékokat is színezõ könyvet, illetve az interneten is vannak fent kifestõk. Megjelent a Barney karácsonya színes mesefilm, ami arról szól, hogy Barney elutazik a barátaival az északi sarkra. Nagy meglepetésükre nem mással barátkoznak össze, mint Télapóval. Télapó megmutatja nekik az otthonát, illetve bemutatja nekik a feleségét is. Egy kis galiba lesz Télapó játékgyárában, de szerencsére a kicsi dínók rögtön a segítségére sietnek.

A Barney és a karácsonyi csillag
szintén egy aranyos gyerekmesefilm, ami arról szól, hogy Barney nagyon izgatott a karácsony miatt. Beth nagymamájának kell a fát feldíszítenie, de egyszer csak felfedezik, hogy eltûnt a karácsonyi csillag a fa tetejérõl. A feladat adott: minél elõbb vissza kell szerezni a csillagot, hogy meg tudják tartani a karácsonyi ünnepséget idén is.

Sokféle, nagyon szép játékot
kaphatunk a meséhez. Megjelent a Barney plüss, aminek ha megnyomjuk a hasát, akkor elkezd énekelni. Kaphatunk Barney ébresztõórát, Barney és barátai plüssöket, vannak gyûjthetõ Barney figurák, Barney párna és Barney képkeret is.

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: