Benjamin farmja mese és játékok


A Benjamin farmja nevű gyerek mese sorozatot csemetéink a JimJam csatornán követhetik nyomon, egy epizód 5 perc hosszúságú. Benjamin egy tündéri kisfiú, aki nagyon szereti az állatokat. A kisfiú szeret a természetben kirándulni.Kalandozni, és minél több mindent megtudni az állatokról. A meséből kiderül például, hogy milyen mézet enni a kaptárból, vagy megfejni egy tehenet.


Az interneten gyermekeink rengeteg farmos játékot találhatnak, ahol állatokat kell etetni, vagy éppen földet kell művelni.Gyerekjátékként műanyagból készült farmot is vásárolhatunk gyermekeinknek, amihez kapható farmépület, műanyag állatok illetve különféle kiegészítők. (például növények, szerszámok, itatók, stb..)

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehető legrövidebb időn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehető legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetősége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: