Chuggington mese és játékokChuggington mese és játékokA Chuggington a Minimax csatorna nagysikerû sorozata, garantáltan a fiúgyermekek egyik kedvence lesz a Thomas, a gõzmozdonyhoz hasonlóan.


A gyerek mese egy Chuggington nevû barátságos kisvárosban játszódik. A történetnek három fõbb szereplõje Wilson, Koko és Brewster, a három fiatal mozdony. Wilson egy élénkpiros színû mozdony, aki a legfiatalabb hármuk közül, ebbõl is következik, hogy neki kell még a legtöbbet tanulnia. Brewster az a vonat, akire mindig számíthatnak a többiek, rendkívül megbízható, ám könnyen zavarba lehet hozni. A vonatok emberi tulajdonságokkal vannak felruházva, Brewster például, ha zavarba jön, akkor mindig el szokott pirulni. Koko az a mozdony, aki nagy kalandor, ám sokszor nagy bajt csinál. Kokotól a gyerekek azt tudják megtanulni, hogy ha megbántanak valakit, akkor illik bocsánatot kérni.

 

További szereplõ még Dunbar; aki nagyon sokat tanítja hõseinket, Harrison; aki Wilson példaképe, Irving pedig az a vonat, aki felelõs a hulladék elszállításáért. Emberek is szerepelnek a sorozatban, például a hangosbemondó, pályakarbantartó, szerelõ. Kalandjaik során nagyon sok mindent tanulnak meg, nem utolsó során azt, hogy hogyan közlekedjenek a vasúti pályán.

Az epizódok folyamán kalandok sokaságán mennek keresztül, és rájönnek arra is, hogy milyen értékek is vannak a világban, például barátság, bátorság, felelõsség, tisztelet, gondolkodás. Mindhárom mozdony nagyon fiatal még, mindent a vasúti pályán tanulnak meg, és történetük során gyermekeink is rengeteget tanulnak. A mese a 3-9 év közötti korosztálynak szól.

A meséhez kapcsolódóan megvásárolható a Chuggington nagykönyv, amiben gyermekeink érdekes feladványokat és rejtvényeket oldhatnak meg, valamint több mesekönyv is megjelent, melynek szereplõi kedvenc mozdonyaink.
Vásárolhatunk ezen kívül még foglalkoztatókönyvet, matricás foglalkoztatókönyvet, kifestõt is.

A meséhez nagyon sokféle szép gyerekjátékot készítettek el, például megvásárolható puzzle, memóriajáték, fém és mûanyag mozdonyok, hátizsák, mozdonyok karbantartó állomással együtt, garázs körpályával, komplett pályarendszer fûtõházzal; tankoló állomással; beszélõ mozdonyokkal.

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: