Csingiling mese - játékok
CsingilingA Csingiling (angol címén: Tinker Bell) egy amerikai animációs film, ami 78 percen át nyújt szórakozást a nézõknek. A mese 2008-ban jelent meg és nagy sikereket ért el. A rendezõje: Bradley Raymond, forgalmazója az InterCom.


Csingiling egy rendkívül mókás teremtmény, aki négy barátnõjével együtt él egy csodálatos országban, és együtt az a feladatuk, hogy a télbõl tavaszt varázsoljanak. Persze ez sem megy mindig olyan egyszerûen, hiába a kalandos világ, ezért néha segítséghez folyamodnak és egy kis tündérport is használnak. Csingiling a történet kezdetén rájön arra, hogy milyen különös tulajdonságokkal rendelkezik. Amikor elindulna négy tündérbarátnõjével, hogy a télbõl végre tavaszt varázsoljon, akkor megtudja, hogy sajnos nem mehet a tündérekkel, ezért kénytelen a csodálatos országban maradni és társait szórakoztatni.

Csingiling nem mindennapi teremtmény, próbál megszabadulni azoktól a tulajdonságoktól, amik számára nem tetszenek, és barátait arra kéri, hogy tanítsák õt, hogy minél többet tudjon, hátha akkor majd a tündérekkel tarthat.
Eközben elfelejti azt, hogy ki is õ valójában, és igazából csak a tavasz érkezését hátráltatja. Barátai segítenek neki abban, hogy megértse: saját, már meglévõ képességeiben bíznia kell, hiszen rendkívül találékony és ötletes.

A második mesesorozat címe: Csingiling és az elveszett kincs (Tinker Bell and the Lost Treasure)
Szintén amerikai animációs mese, ami 76 perc hosszúságú, rendezõje: Klay Hall.
A mese forgalmazója az InterCom.

Tündérrévnek (itt él Csingiling) van egy holdköve, ami mágikus erõvel bír, de sajnos kezdi elveszteni az erejét, ezért Csingiling elindul, hogy új követ találjon az országnak.
Egy másik tündérrel együtt ismeretlen helyekre jut el, sok veszélyen és akadályon küzdi át magát, és sok mindent megtanul. Útja során szerencsére nemcsak veszéllyel, hanem olyanokkal is találkozik, akikkel összebarátkozik, és akik bölcsességükkel tudják õt segíteni.  

Mindkét gyerekmese kapható DVD-n.

A gyerekek szívébe hamar belopta magát a történet, hiszen melyik kicsi nem szeretne egy kicsit tündér lenni és ilyen varázslatos világban élni.
A mese nagyon szép, varázslatos és egyben csodálatos. Tökéletes a színi és képi világ, remek a történet, a karakterek nagyon szerethetõek.
Nagyon sok szép gyerekjátékot és tárgyat találhatunk, ami a Csingiling meséhez köthetõ.
Találhatunk gyermekünknek Csingilinges pólót, pizsamát, poncsót, pulóvert, ágynemût, fürdõlepedõt, törölközõt, takarót.
Kaphatunk asztali és mennyezeti lámpát. Csingiling képével díszített iskolai kellékek is megjelentek: jegyzettömb, irattartó papucs, írószer szett, grafit ceruza, zsírkréta, tolltartó, füzetbox.
A történetet persze az olvasni kedvelõk gyönyörû könyvben is elolvashatják, sõt, már 3D-s mesekönyv is megjelent.
Kaphatunk még bögrét, hûtõtáskát, uzsonnás dobozt, egybe étkészletet, de akár külön mély és lapostányért, illetve evõeszközt. Megjelent többféle táska Csingilinggel díszítve: hátizsák, tornazsák, oldaltáska, válltáska, övtáska. Kaphatunk a meséhez illõ pénztárcát, tisztasági csomagot, újraragasztható szobadekoráló matricát.

Megjelent gyerekjátékok: játék mobiltelefon, golyós labirintusos játék, hagyományos puzzle és puzzleball, memóriajáték, foglalkoztatókönyv, Csingiling ruhakészlettel, Csingiling Tündérek, kártyajáték.

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: