Ez kész! Pénz! mese és játékok


Ez Kész! Pénz! mese és játékokAz Ez kész! Pénz! címû gyerek mese sorozatot gyermekeink a Minimax csatornán követhetik nyomon, egy - egy epizód megközelítõleg 5 perc idõtartamú.

 
A mese témája alapvetõen nagyon komoly, ugyanis nem más, mint a pénz. Kiderül, hogy a pénz kapcsán hogyan is mûködik a gazdaságunk, mi a pénz szerepe, illetve szó van az epizódokban a Euró kialakulásáról és használatáról. Hiába a komoly téma, az alkotók mégis igyekeznek humorral fûszerezve elmagyarázni a dolgokat a gyerekeknek, így gyakran elõfordulhat, hogy a felnõtt nézõk is ott ragadnak a TV - képernyõk elõtt nem egy alkalommal.A gyerekeknek gyerek játék lesz megtanulni és megérteni a pénz fogalmát.

 

A mesében az jó, hogy sokat lehet belõle tanulni, és a nyelvezete is rendkívül érthetõ, ezért is szereti mindenki.


 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: