Geronimo Stilton mese és játékok

 

Geronimo Stilton mese és játékokGeronimo Stilton kalandjait gyermekeink a Minimax csatornán követhetik figyelemmel. A gyerek mese fõszereplõje Geronimo, ki egy mûvelt egér, ráadásul fõszerkesztõként dolgozik. A mesét nézõ gyerekeknek nem kell nélkülözniük a kalandokat és izgalmakat, valamint a humort sem. Geronimo történetei sohasem unalmasak, mindig van bennük valami izgalom vagy akció, és a humorról sem szabad megfeledkeznünk.

  

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy Geronimo sohasem kerül szembe a veszéllyel, ám a szerencse vagy a barátai mindig mellé állnak, így minden szorult helyzetbõl sikerül kihúznia magát. Geronimo imád nyomozni, ebben nagy segítséget nyújtanak neki családtagjai, akik mindenben a támogatják az egeret.

 

A mese fõszereplõi közé tartozik még Benjamin, aki Geronimo unokaöccse, Thea a meseszép lánytestvére illetve Trap, aki szintén unokatestvér. Hõseink egymásra mindig számíthatnak, bármi baj van a másik mindig társainak segítségére siet. 

Geronimo Stilton szereplésével számos mesekönyv és gyerek játék jelent meg, amelyben hõseink kalandjait élhetjük át újra, azokat, amelyeket megfilmesítve is láthattunk már. A bátorság titka címû könyv arról szól, hogy Geronimo eljut egy sötét kastélyba, ahol nem mindennapi kalandokba keveredik. A mese alapja az, ami sok családban okozhat problémát: Geronimo fél a sötéttõl illetve a pókoktól. A mese végén bátorság fejlesztõ játékokat találhatunk, illetve egy bátorságnaplót, amit vezetni tudnak gyermekeink, így talán mindenkinek sikerül legyõznie a félelmét.


Az idõutazás címû könyvben Geronimo és családja idõutazásra indul. Megnézheti a fáraók csodálatos világát, múmiákat és piramisokat, betekinthetett a középkori kastélyokba, de volt, hogy egy dinoszaurusz is üldözõbe vette. Ráadásul a mesekönyvhöz ajándék matricákat is kapnak gyermekeink.

 

Van olyan mesekönyv, ahol Geronimo egy elveszett kincs után kutat, máskor pedig felbukkan valaki a városban, aki szintén a hírek után kutat, így kerül veszélybe Geronimo állása. Egy másik történetben hõseink keresztül utazzák az egész kontinenst azért, hogy eljussanak a mesés Ausztráliába, ahol egy farmot nagy veszély fenyeget: egy kitörni készülõ vulkán.
Érdemes válogatni a sokféle mesekönyv közül, hiszen Geronimo karakterét nagyon szeretik a gyermekek, a történetek nagyon viccesek, izgalmasak, ráadásul rengeteg szebbnél szebb helyre kalauzolják el gyermekeinket; attól sem kell félni, hogy majd a kicsik egy - egy történet után félnek ágyba bújni, hiszen rendkívül barátságos kis történetekrõl van szó.
A meséhez számos gyerekjátékot vásárolhatunk gyermekeinknek, például Geronimo Stilton - t plüss, illetve mûanyag figura formájában, online játékokat játszhatunk az egér bõrébe bújva, találhatunk puzzle - t és kifestõkönyvet is hõsünk képeivel, valamint gyermek ruházatokon is viszontláthatjuk Geronimo - t.

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: