H2O - Egy vízcsepp elég játékok


A híres filmsorozatot jelenleg több mesecsatornán is nyomon követhetjük, például a Jetixen vagy a Disney Channelen. Az alkotók összesen 78 epizódot készítettek el, egy - egy rész megközelítőleg 23 perc időtartamú. A film rengeteg érdekes történettel áll elő ami kisebb gyermek számára is gyerekmese élményt  adhat.A sorozat főszereplője
három tinédzserkorú lány, akik nagyban különböznek kortársaiktól, hiszen ha egyetlen csepp víz is éri őket, akkor azonnal sellővé változnak. Egy nyári gyönyörű napsütéses napon a lányok (Cleo, Rikki és Emma) kitalálják, hogy elmennek együtt csónakázni. A motorcsónak tönkremegy egy sziget közelében, ezért ha nem akarnak addig ott maradni, míg partra nem veti őket a víz, akkor kénytelenek kievezni. Partra érésük után még egy hatalmas vulkán is az útjukba kerül, amibe beleesnek, és egy barlangot találnak benne.

A barlangban van egy tó, ami a menekülést jelenti mindannyiuk számára, ám mivel Cleo nem tud úszni, ezért nem mer belevágni abba, hogy kiússzanak a barlangból. Hosszas győzködés után lehet csak rávenni, hogy egyszerűen nincsen más lehetőségük ha meg akarnak menekülni. Már kint is sötét lett, és a telihold fénye bevilágít a vulkán tetején, majd a víz elkezd bugyborékolni. A lányok ezen nagyon meglepődnek, ám idővel a hold is eltűnik és mindenki megnyugszik. Sikerül a tervük és keresztülúsznak a barlangon, kikötnek a tengerben, ahol a partiőrség rájuk talál. A lányok nem sokkal később veszik észre a furcsa változást, amely kihatással van az egész életükre: elég egyetlen apró vízcsepp, amely a bőrükhöz ér, és 10 másodperc múlva sellővé változnak. Nem akarják ezt a különleges képességet nagydobra verni, ezért úgy döntenek, hogy senkinek sem fogják elmondani. A lányoknak nagyon sok erőfeszítésükbe telik az, hogy ne bukjanak le a barátaik és a szüleik előtt sem. Kiderül, hogy mindnyájan különleges képességekkel rendelkeznek, amiket mikor megtanulnak használni, kiválóan tudnak alkalmazni a mindennapi életükben: Emma képes akármit megfagyasztani, Rikki a vizet tudja felforralni, míg Cleo pedig képes a vizet mozgatni.

Titkukat egy véletlen során
egy nagyon jó barátjuk, Lewis megtudja, ám megígéri, hogy tartani fogja a száját és nem árulja el senkinek a lányokat. Lewis később is nagyon nagy segítségükre lesz a lányoknak, hiszen azok sokszor kerülnek frappáns helyzetekbe, amelyeket megoldani nem is olyan könnyű. Egy idő után egy híres professzor is rájön arra, hogy mik is a lányok valójában, ám lebuktatni nem sikerül őket még neki sem. A lányok barátsága időközben még erősebbé válik, ráadásul mindannyiuk megtudja azt is, hogy mi is az az igaz szerelem. A sorozat második évadjában megjelenik egy Charlotte nevű lány, aki megfejti hőseink titkát, ám hamarosan ő is sellővé változik.


A játék webáruházban vásárolhatunk gyermekinknek számos gyerek játékot  H2O - s poszter és képeslapkönyvet, valamint poszterkönyvet matricákkal.

 

 
Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehető legrövidebb időn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehető legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetősége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: