H2O - Egy vízcsepp elég játékok


A híres filmsorozatot jelenleg több mesecsatornán is nyomon követhetjük, például a Jetixen vagy a Disney Channelen. Az alkotók összesen 78 epizódot készítettek el, egy - egy rész megközelítõleg 23 perc idõtartamú. A film rengeteg érdekes történettel áll elõ ami kisebb gyermek számára is gyerekmese élményt  adhat.A sorozat fõszereplõje
három tinédzserkorú lány, akik nagyban különböznek kortársaiktól, hiszen ha egyetlen csepp víz is éri õket, akkor azonnal sellõvé változnak. Egy nyári gyönyörû napsütéses napon a lányok (Cleo, Rikki és Emma) kitalálják, hogy elmennek együtt csónakázni. A motorcsónak tönkremegy egy sziget közelében, ezért ha nem akarnak addig ott maradni, míg partra nem veti õket a víz, akkor kénytelenek kievezni. Partra érésük után még egy hatalmas vulkán is az útjukba kerül, amibe beleesnek, és egy barlangot találnak benne.

A barlangban van egy tó, ami a menekülést jelenti mindannyiuk számára, ám mivel Cleo nem tud úszni, ezért nem mer belevágni abba, hogy kiússzanak a barlangból. Hosszas gyõzködés után lehet csak rávenni, hogy egyszerûen nincsen más lehetõségük ha meg akarnak menekülni. Már kint is sötét lett, és a telihold fénye bevilágít a vulkán tetején, majd a víz elkezd bugyborékolni. A lányok ezen nagyon meglepõdnek, ám idõvel a hold is eltûnik és mindenki megnyugszik. Sikerül a tervük és keresztülúsznak a barlangon, kikötnek a tengerben, ahol a partiõrség rájuk talál. A lányok nem sokkal késõbb veszik észre a furcsa változást, amely kihatással van az egész életükre: elég egyetlen apró vízcsepp, amely a bõrükhöz ér, és 10 másodperc múlva sellõvé változnak. Nem akarják ezt a különleges képességet nagydobra verni, ezért úgy döntenek, hogy senkinek sem fogják elmondani. A lányoknak nagyon sok erõfeszítésükbe telik az, hogy ne bukjanak le a barátaik és a szüleik elõtt sem. Kiderül, hogy mindnyájan különleges képességekkel rendelkeznek, amiket mikor megtanulnak használni, kiválóan tudnak alkalmazni a mindennapi életükben: Emma képes akármit megfagyasztani, Rikki a vizet tudja felforralni, míg Cleo pedig képes a vizet mozgatni.

Titkukat egy véletlen során
egy nagyon jó barátjuk, Lewis megtudja, ám megígéri, hogy tartani fogja a száját és nem árulja el senkinek a lányokat. Lewis késõbb is nagyon nagy segítségükre lesz a lányoknak, hiszen azok sokszor kerülnek frappáns helyzetekbe, amelyeket megoldani nem is olyan könnyû. Egy idõ után egy híres professzor is rájön arra, hogy mik is a lányok valójában, ám lebuktatni nem sikerül õket még neki sem. A lányok barátsága idõközben még erõsebbé válik, ráadásul mindannyiuk megtudja azt is, hogy mi is az az igaz szerelem. A sorozat második évadjában megjelenik egy Charlotte nevû lány, aki megfejti hõseink titkát, ám hamarosan õ is sellõvé változik.


A játék webáruházban vásárolhatunk gyermekinknek számos gyerek játékot  H2O - s poszter és képeslapkönyvet, valamint poszterkönyvet matricákkal.

 

 
Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: