Így neveld a sárkányodat mese és játékok

 

Így neveld a sárkányodat mese és játékokAz Így neveld a sárkányodat egy animációs, kalandos gyerekmese, amit Magyarországon 2010 márciusában mutattak be, és a Dream Works Pictures filmstúdióban készült.

 

A mese fõhõse Hablaty, aki egy fiatal viking fiú. A vikingeknél az a szokás, hogy amíg valaki nem öl meg egy sárkányt, addig igazából nem is számíthat megbecsülésre. Rájön arra, hogy nem is olyan veszélyes állat a sárkány, mint amilyennek õ és társai korábban hitték, hiszen elég szelíd teremtmények is tudnak lenni, ráadásul jó barátságot is lehet velük kötni. Korábban ezt még nem tudták, állandó volt a viaskodás a vikingek és a sárkányok között. Hablaty egyedül indul neki, hogy legyõzze a legveszélyesebb sárkányt, ami valaha is létezett, és ez sikerül is neki. Hablaty össze is barátkozik egy sárkánnyal, akinek késõbb (a gyógyulása után) hátán repülve igazi kalandokon megy keresztül kiderül, hogy hõsünk nem éppen mindennapi háziállatot tart. 

A gyerekek is nagyon fogják kedvelni ezt a mesét, hiszen rendkívül humoros, ráadásul egy kalandos, misztikus világba repít el, és melyik kisgyerek nem szeretne fõhõsünk helyébe lenni? A szereplõk nagyon humorosak, szerethetõek, pozitív karakterek, végig mosolyra hangolja az embert a történet. 

A meséhez számos gyerekjáték kapcsolódik. Elkészült egy mesefilm a mozi alapján, ami kellemes idõtöltést biztosít a már olvasni tudó csemetéknek. Már kapható a hatalmas sárkány alakú mûanyag eregethetõ sárkány, amelyet akár 30 méter magasan is lehet reptetni, remek látványt nyújt az egész családnak.


 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: