Jim Jam mesecsatorna meséi


JimJam mesecsatornaA Jim Jam mesecsatorna nagyon nagy sikernek örvend, főleg a kisebb gyerekek körében. A csatorna leginkább az 1 - 6 év közötti korcsoportot célozza meg a történeteivel, így a mesék karakterei nagyon szerethetőek, és a mesék nyelvezete is érthető.


Nagyon sok érdekes mesét közvetít a csatorna, melyeknek szereplői leginkább vagy báb vagy, pedig gyurma figurák (MioMao), illetve láthatunk rajzfilmeket is.

A mesék között találhatunk olyat, ami tele van izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokkal vagy éppen a zenét és a mozgást részesítik előnyben. A csatorna azért is nagyon jó, mert megmozgatja a gyerekek fantáziáját, sokat lehet a mesékből tanulni, illetve a kreativitásukat is nagyon jól fejleszti csemetéinknek. Gyermekeink fejlődésében nagyon fontos dolog az állandósság is, ehhez is hozzájárul a csatorna, hiszen a mesék mindig ugyanabban az időben vannak. A csatorna kínálatában sokféle gyerek mese szerepel, így a kisfiúk és a kislányok is megtalálják a nekik tetsző meséket, kislányok például Gracie Lou történetét, kisfiúk pedig nagyon kedvelik Sam a tűzoltó, vagy Bob a mester történeteit, melyek garantáltan nem ijesztőek és erőszaktól mentesek.

A csatorna honlapja is rengeteg izgalmat kínál gyermekeinknek. Lehetőség van az oldalon angolul tanulni, kirakó illetve memóriajátékot játszani, megismerni a színeket, formákat és a számokat is.


 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehető legrövidebb időn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehető legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetősége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: