JimJam mesék listája és játékok gyerekeknek


Idén februárban megújult a JimJam tévé, az amúgy is nagy gyerekmese kínálat további különböző témájú mesékkel bővültek. Érdekes változás, hogy a szerkesztők azáltal hogy élő szereplőket is bevonnak a mesékhez hasonló tevékenységekbe, így próbálják közelebb hozni a gyermekekhez a karaktereket. Előfordul pl hogy a gyerekek tortát sütnek és közben megjelenik Angelina Balerina a tortakészítés közben. Magát a témaváltást Wayne Dunsoford vezérigazgató találta ki,  melynek köszönhetően hatnak a gyerekek felismerési képességeire is, és az élénk színek még inkább szórakoztatják a nézőket.

Weboldalunkon találkozhatsz a JimJam tv-n futó mesékkel, melyeket részletes illusztrációkkal tettünk még érdekesebbé. Az oldalunkon üzemeltetett gyerekjátékok webáruház pedig több mint 6000 termékkel vár.

 

Nézz körül a számtalan gyerekjáték között. 

 

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehető legrövidebb időn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehető legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetősége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: