Karib tenger kalózai - A fekete gyöngy átka gyerek játékok webáruház


A Karib tenger kalózai című film első részével óriási sikereket ért el, így nem csoda, hogy az alkotók tovább gondolkodtak a folytatáson és összesen három részt készítettek el. Az első rész a Fekete gyöngy átka címet viseli, 2003-ban mutatták be, gyártója a Walt Disney Pictures és a Jerry Bruckheimer Films, időtartama 137 perc, forgalmazója az InterCom.

 

A történet még az 1300-as évek végén játszódik. Swann kormányzó Elizabeth nevű lányával éppen a Karib tengeren hajóznak, amikor találnak egy hajóroncsot, aminek egyetlen túlélője Will Turner. Mivel a fiú kalóz, ezért Elizabeth a segítségére siet és megvédi a fiút. Elizabeth 8 évvel később éppen az erőd szélén tartózkodik, mikor véletlenül a vízbe pottyan, és megmentésére Jack Sparrow siet. A kapitány amint a partra ér a lánnyal, a katonák letartóztatják korábbi bűntettei miatt.


Természetesen Jack igyekszik meglépni és eközben ismeri meg Will Turnert. A történet tovább bonyolódik, mikor megjelenik a fekete Gyöngy nevű hajó gonosz kalózokkal, akiknek egy medálra fáj a foguk, majd Elizabethet is elrabolják, aki hamarosan megismerheti a hajó lakóinak kapzsi történetét. Hőseink számos izgalmas kalandon mennek keresztül míg végül Elizabeth és Will is egymásra találnak, jack pedig visszaszerzi méltó helyét és újra ő lesz a Fekete Gyöngy kapitánya.  


 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehető legrövidebb időn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehető legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetősége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: