Karib tenger kalózai - A fekete gyöngy átka gyerek játékok webáruház


A Karib tenger kalózai címû film elsõ részével óriási sikereket ért el, így nem csoda, hogy az alkotók tovább gondolkodtak a folytatáson és összesen három részt készítettek el. Az elsõ rész a Fekete gyöngy átka címet viseli, 2003-ban mutatták be, gyártója a Walt Disney Pictures és a Jerry Bruckheimer Films, idõtartama 137 perc, forgalmazója az InterCom.

 

A történet még az 1300-as évek végén játszódik. Swann kormányzó Elizabeth nevû lányával éppen a Karib tengeren hajóznak, amikor találnak egy hajóroncsot, aminek egyetlen túlélõje Will Turner. Mivel a fiú kalóz, ezért Elizabeth a segítségére siet és megvédi a fiút. Elizabeth 8 évvel késõbb éppen az erõd szélén tartózkodik, mikor véletlenül a vízbe pottyan, és megmentésére Jack Sparrow siet. A kapitány amint a partra ér a lánnyal, a katonák letartóztatják korábbi bûntettei miatt.


Természetesen Jack igyekszik meglépni és eközben ismeri meg Will Turnert. A történet tovább bonyolódik, mikor megjelenik a fekete Gyöngy nevû hajó gonosz kalózokkal, akiknek egy medálra fáj a foguk, majd Elizabethet is elrabolják, aki hamarosan megismerheti a hajó lakóinak kapzsi történetét. Hõseink számos izgalmas kalandon mennek keresztül míg végül Elizabeth és Will is egymásra találnak, jack pedig visszaszerzi méltó helyét és újra õ lesz a Fekete Gyöngy kapitánya.  


 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: