F√Ķmen√ľ

Kezd√Ķlap
Filmek
Mesék
Barbie mesék
Disney mesék
Harry Potter mesék
JimJam mesék
Minimax mesék
Retro mesék
Meseh√Ķs√∂k
Kreatív Játékok
Lazy Town
A t√∂rt√©net Lazy Town v√°rosban √©l√Ķ gyerekek nem h√©tk√∂znapi √©lt√©r√Ķl sz√≥l. A t√∂rt√©netek a gyerekek vil√°g√°nak megfelel√Ķ t√©m√°kb√≥l tev√Ķdnek √∂ssze, legyen az √©tkez√©s, fogmos√°s, lefekv√©s, vagy a mozg√°s. Az els√Ķ r√©szben Lazy Town v√°rosba a polg√°rmester unokah√ļga, Stephanie √©rkezik l√°togat√≥ban. A v√°rosban a gyerekek nem ismerik a szabadt√©ri elfoglalts√°gokat csak a sz√°m√≠t√≥g√©p el√Ķtti heny√©l√©st. Ezen siker√ľlt v√°ltoztatni Stephanienak Sportakusszal akit minden bajban seg√≠ts√©g√ľl h√≠vhatnak a v√°ros lak√≥i.  

 

 

                                      

 

Minden mes√©ben, itt is tal√°lhat√≥ egy olyan karakter aki mindenbe bele√ľti az orr√°t √©s akinek  semmi sem j√≥ √Ķ Rosszv√©r Robi. Rosszv√©r Robi nem szereti ha a gyerekek hangoskodnak √©s im√°dja a lusta mindennapokat. a gyerekek im√°dnak j√°tszani a v√°ros f√Ķter√©n. Rosszv√©r Robi minden r√©szben megpr√≥b√°lja Sportakuszt kiiktatni a v√°rosb√≥l azzal a rem√©nnyel hogy akkor Lazy Town v√°ros lak√≥i √ļjra lust√°k lesznek √©s akkor √ļjra csend lesz Lazy Townban.

 

√ćgy kezd√Ķd√∂tt h√°t a t√∂rt√©net...

 

 
< Elűzű   KŲvetkezű >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
seg√≠ts√©g√©vel gyorsan, percek alatt kiv√°laszthatja a legjobb aj√°nd√©kot szeretteinek.Amennyiben a k√≠v√°nt gyerek j√°t√©k megrendel√©s√©t leadta fel√©nk, a kiv√°lasztott term√©kek a lehet√Ķ legr√∂videbb id√Ķn bel√ľl a kez√©ben lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon v√°rja azokat! A j√°t√©kok √°rait igyeksz√ľnk a lehet√Ķ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is pr√≥b√°lunk kedveskedni v√°s√°rl√≥inknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekj√°t√©kbolt el√©rhet√Ķs√©ge:


E-mail:

Ez az e-mail cŪm vťdett a spamkeresűktűl, engedťlyezni kell a Javascript hasznŠlatŠt a megtekintťshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: