Fõmenü

Kezdõlap
Filmek
Mesék
Barbie mesék
Disney mesék
Harry Potter mesék
JimJam mesék
Minimax mesék
Retro mesék
Mesehõsök
Kreatív Játékok
Lazy Town
A törtĂ©net Lazy Town városban Ă©lõ gyerekek nem hĂ©tköznapi Ă©ltĂ©rõl szĂłl. A törtĂ©netek a gyerekek világának megfelelõ tĂ©mákbĂłl tevõdnek össze, legyen az Ă©tkezĂ©s, fogmosás, lefekvĂ©s, vagy a mozgás. Az elsõ rĂ©szben Lazy Town városba a polgármester unokahĂşga, Stephanie Ă©rkezik látogatĂłban. A városban a gyerekek nem ismerik a szabadtĂ©ri elfoglaltságokat csak a számĂ­tĂłgĂ©p elõtti henyĂ©lĂ©st. Ezen sikerĂĽlt változtatni Stephanienak Sportakusszal akit minden bajban segĂ­tsĂ©gĂĽl hĂ­vhatnak a város lakĂłi.  

 

 

                                      

 

Minden mesĂ©ben, itt is találhatĂł egy olyan karakter aki mindenbe beleĂĽti az orrát Ă©s akinek  semmi sem jĂł õ RosszvĂ©r Robi. RosszvĂ©r Robi nem szereti ha a gyerekek hangoskodnak Ă©s imádja a lusta mindennapokat. a gyerekek imádnak játszani a város fõterĂ©n. RosszvĂ©r Robi minden rĂ©szben megprĂłbálja Sportakuszt kiiktatni a városbĂłl azzal a remĂ©nnyel hogy akkor Lazy Town város lakĂłi Ăşjra lusták lesznek Ă©s akkor Ăşjra csend lesz Lazy Townban.

 

Így kezdõdött hát a történet...

 

 
< ElĹ‘zĹ‘   KövetkezĹ‘ >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: