Madagaszkár mese és játékokMadagaszkár mese és játékokA Madagaszkár címû gyerekmese gyártója Dream Works SKG, a PDI és a Dream Works Animation, a mese hossza 80 perc. Az állatfigurák bõrébe rendkívül neves szinészek bújtak, pl. Ben Stiller, David Schwimmer, Chris Rock. Magyarországon az UIP- Duna Film forgalmazza. Magyarországon, 2005 nyarán mutatták be és gyermekek milliói váltak rajongójává.


A mese fõbb szereplõi: Alex az oroszlán, Marty a zebra, Melman a zsiráf és Gloria a víziló.
Hõseink unják már a bezártságot, az állatkerti életet, így aztán kalandos módon megszöknek az állatkertbõl és elindulnak világot látni. Elkapják õket, ám az emberek nem az állatkertbe viszik vissza õket, hanem a vadonba, Afrikába. Idõközben a láda, amiben õket szállították, belepottyan a vízbe, így kötnek ki kedvenceink Madagaszkár szigetén. Hõseinknek új helyzettel kell szembesülniük, hiszen mivel mindnyájan az állatkertben születtek, nem tudnak vadászni… A film fõcímdala: „Riszálom úgyis, úgyis” nagy sikert aratott a rajongók körében.

Mint minden meséhez itt is készítettek kiegészítõket és gyerekjátékokat. Gyerekek nagy örömére kártya, társasjáték, labdák százain tekint vissza a mesehõsök képeik, ágynemûkön sõt már a gyerekszoba kiegészítõkön is megtaláljuk õket.

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: