Mickey egér játszótere - Mickey egér játékok

Mickey egérMickey egeret nyugodtan nevezhetjük a világ legismertebb egerének, aki 1928 óta szórakoztatja a közönséget, jelenleg is a Mickey egér játszóterének a fõszereplõje. A Mickey egér játszótere nem más, mint egy számítógépes gyermek illetve mesefilm. A történet szereplõi háromdimenziós figurák, akiket számítógéppel hoztak létre. A gyerek mese óvodáskorú gyermekek számára készült, nekik nyújtja a legnagyobb szórakozást, ugyanakkor nemcsak a szórakozásra, nevetésre fekteti a hangsúlyt, hanem sokat lehet belõle tanulni is.


A történet fõszereplõje Mickey, akinek ha a segítségét kérik, akkor úgy segít, hogy közben különbözõ tárgyakat használ fel. Rengeteg barátja van, akik segítenek neki a problémák megoldásában, és mindeközben persze rengeteg kalandba keverednek. Mickey robotja Pörgönc, aki azt teszi, amit Mickey mond neki. Õ az, aki odaküldi neki mindig a megfelelõ tárgyat, amit Mickey kér tõle, ezeket viccesen csak mikkentyûnek hívja. Az egyik ilyen tárgy mindig titkos, és csak akkor fedik fel, hogy mi is az, amikor elkezdik használni. A mikkentyûk arra valóak, hogy minden problémát meg tudnak oldani az õ segítségükkel, mikor pedig hazaérnek Mikiék, akkor otthon eljárják a Mickey táncot.

A játszótér mindig a részek elején nyílik, és a végén bezárul, Miki és a barátai a mese végén pedig összefoglalják mindazt, amit aznap tettek, és hogy hogyan oldották meg a napi feladatokat a mikkentyûk segítségével.


mickey egér játszótere A történet fõbb szereplõi:


Mickey – Miki, a híres, humoros egér, aki a játszótérnek a tulajdonosa.
Minnie - Mini egér, aki nem más, mint Miki egérnek a barátnõje.
Donald – egy kacsa, Miki egér nagyon jó barátja, aki mindig Miki segítségére van.
Daisy - Dézi kacsa, Donald kacsának a barátnõje.
Goofy – szintén Miki egér nagyon jó barátja.
Pluto - Pluto a híres kutya, aki Miki egérnek a kutyája.


A Mickey egér játszótere egy készségfejlesztõ mese sorozat, ezért örülnek is a szülõk, ha gyermekük ezt a mesét nézi, mivel játékos tanulást biztosít a gyerekeknek. A gyerekek megismerkednek a történet részeiben a betûkkel, számokkal és a formákkal. Ajánlott 2-5 éves kor között, tehát nagyjából az óvodás korra tehetõ az az idõszak, amikor leköti a gyermekek figyelmét.

Azért szeretik a gyerekek, mert úgy érzik, mintha egy barátjukkal játszanának, és a sorozat készítõinek pontosan ez is volt a célja, hogy ezt az érzést keltsék a kisgyermekekben.

A Disney csatornán láthatjuk a Mickey játszótere sorozatot.

A nagy sikerû meséhez nagyon sokféle játékot készítettek el, amelyek rendkívül népszerûek. Találhatunk kártya gyerek játékot (Fekete Péter játék), puzzle-t (nagyon sokat adtak ki belõle, változó az, hogy hány darabból állnak), römikártyát, dominót, homokozó szettet. Megjelent a Mickey egér játszótere színezõkönyv matricákkal, lányoknak és fiúknak egyaránt ajánlott már 3 éves kortól. Kiadták a Mickey Egér Játszótere: A léghajó kaland címû fantasztikus könyvet, ami tele van kalandokkal. Meg lehet belõle tanulni számolni, és csavaros problémákat megoldani. A Mickey egér játszótere sorozathoz kapcsolható a Mickey színezõ könyve: színesekkel lehet vidámmá tenni egy- egy jelentet. A Tik-Tak idõ számoló játék segítségével az idõszámítást tudják a gyerekek megtanulni, már 4éves kortól ajánlott. Nemcsak sorozat formájában láthatjuk a történetet, hanem megjelent DVD-n is.

Mickey egér játszótere - Mickey trükkjei címmel jelent meg egy DVD 2007-ben. Ez egy 69 perces animációs mese az InterCom forgalmazásában.
Arról szól, hogy mindenki hivatalos egy jelmezbálba. A hõsöknek oda kell érniük egy toronyhoz még a telihold elõtt, különben a bál véget ér mielõtt igazából elkezdõdött volna.

Mickey Egér játszótere - Minnie, a nyomozó egy 2008-as amerikai film.
Minnie minden titokra fényt derít, õ lett a legnagyobb detektív. Minnie és Daisy 12 kalapot készít, ám a kalapok furcsa módon eltûnnek. A két hõsre vár az a feladat, hogy elõkerítsék az eltûnt fejfedõket.

 

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: