Minimax mesék - Minimax játékok, játékbolt, webáruház

A Minimax 1999. decemberében kezdte elõször adni adását Magyarország területén, amit idõvel cseh, szlovák és román nyelven is lehetett fogni. Eleinte napi kettõ, majd napi hat órában közvetített, a mostani 14 órás bontásban 2000.március 1-jétõl látható a mûsor. A Minimax az elsõ percektõl kezdve kizárja az erõszakot meséibõl, csakis erõszakmentes gyerekmesékkel, rajzfilmekkel szórakoztatja a gyermekeket, akik közül leginkább az 1-6 éves korosztálynak sugároz.


Mûsoraiban a klasszikus mesefilmek mellett láthatóak a legnépszerûbbek is, mint pl. Elmo Világa, Szezám utca vagy Thomas és a gõzmozdony. Nagy hangsúly helyezõdik a helyi kulturális értékek bemutatására és közvetítésére, mégpedig úgy, hogy olyan oktató sorozatokat mutat be, melyekben a családi értékek jelentik a fontosságot.

Weboldalunk segítségével bõvebb leírásokat kap a Minimaxos mesékkel kapcsolatban, illetve gyerekjátékok webáruházunk segítségével több mint 6000 darab gyerekjátékok között biztosan megtalálja gyermeke kedvenc mesehõsét. Minimax mesék - Minimaxos játékok, online játékbolt, gyerekjátékok webáruház oldalunkon!

 

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: