Postás Pat - Mese - Játékok


Postás Pat JátékokAngol címén: Postman Pat egy gyerek mese sorozat még 1981-bõl. A történetek egy Greendale nevû városban játszódnak, ahol Postás Pat és Jess cica kalandjait élhetjük át. Pat kézbesíti a város lakóinak a postájukat, de sose feledkezik meg a barátairól sem.


Megjelent a Postás Pat kalandjai 1.- mesekönyv, ami leginkább kisfiúknak ajánlott már 3 éves kortól. Arról szól, hogy a város lakói nagyon szép idõre ébrednek. Mrs. Goggins már reggel nem találja meg sehol a szemüvegét, késõbb egy birka is elcsatangol és Jess sincsen sehol. Eltûnik még egy plüssnyuszi, az õrnagy ceruzája, és senki sem tudja azt, hogy hova is tûnhettek el ilyen rejtélyes körülmények között a tárgyak.


A történet folytatódik a Postás Pat 2. mesekönyvben: szintén 3 éves kortól ajánlott a fiúknak.
Ted megígéri, hogy a szabadtéri uzsonnára elõrukkol egy fagylaltgéppel, azonban nem minden alakul úgy, ahogy azt hûsünk eltervezte. Szerencsére Greendale lakói nagyon segítõkészek, így felnõttek és gyerekek is egyaránt összefognak a jó cél érdekében, így az uzsonnára már rengeteg ízû fagyi közül tudnak a lakók választani.

Megjelent a Postás Pat és barátai foglalkoztató könyv, ahol vidám feladatokat kell megoldani. Szükség van egy kis színezésre, rajzolásra, képek közt kell észrevenni a különbséget. Már 3 éves kortól szintén ajánlott.

Sokféle gyerek játékot találhatunk, amelyet a történethez készítettek el. Van Postás Pat-es dominójáték, puzzle, ágynemû, hátizsák, memóriajáték, plüss, ami Pat-et ábrázolja (különbözõ méretekben kaphatók, találkozhatunk mg 60cm-essel is). Kaphatunk hatalmas jármûszettet, amiben benne van Pat piros autóbaj, Ajay Bains motorkerékpárja. Szintén ilyen mûanyag játék Rakéta és a mozdonyvezetõ, a rendõrautó és Jess a cica. A figurákat megkaphatjuk hengerben is, kaphatunk tehát különféle jármûveket (teherautót, helikoptert) de akár még a postahivatalt is.

Megjelent egy kreatív gyerekjáték is, amiben szintén a mese szereplõi vannak, különbözõ kiegészítõkkel (fa, ház, állatok), amiket két darab öntapadós táblára lehet helyezni, így egy- egy mesejelenetet el tudnak játszani a lelkes kisgyerekek.
 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: