Pumukli mese és játékok

 

"Pumukli a neve és az agya nem csenevész mindig tettre, cselre kész ha elkapnád, nyoma vész"A német-magyar koprodukcióban készült televíziós gyerekmese különlegessége, hogy élő szereplős és részben animációs gyerekfilm. A két sorozatból álló ( 1. sorozat 52 részből a 2. sorozat 13 részből állt) mesefilm Ellis Kaut, Michael Hatry és Monika Bitt forgatókönyve alapján, Fricz Muschler zenéivel Imo Moszkowicz rendezte.
A történet Éder mester asztalosműhelyében játszódik. A rengeteg szerszám között időnként életre kel egy apró fiúcska, Pumukli. A festékek és ecsetek közül előkerülő Pumukli haja tűzvörös és mindig az égnek áll. Ám e piciny fiúcska csak Éder mester számára látható. Pumukli rettentő kiváncsi, neveletlen. A műhelybe látogatók számára csak annyi észlelhető, hogy a tárgyak gyanúsan mozogni kezdenek. Az érthetetlen jelenségek mögött azonban Pumukli tárgyak közti mozgása áll.

Az epizódok alatt Pumukli megismerkedik szinte mindennel és mindenkivel: az állatokkal, tűzzel, vízzel, autóval. Sőt időnként elkíséri a mestert horgászni, kirándulni. Rengeteget tanul az asztalosmestertől. Eder mester jó szíve és mérhetetlen nagy nyugalma az, ami elviseli a kis kobold csínytevéseit. A szemtelen kis rosszcsont egy igazi bajkeverő, aki bár nem akar rosszat, mindig sikerül valami izgalmas kalandba kerülnie és mindennek a kíváncsisága az oka.

Ez egy olyan sorozat, mely sokunknak volt a kedvence gyermekként. Számos gyerekjátékkal lehet a kisgyermekeket meglepni legyen az színező, mesekönyv és nem utolsósorban a kis virgonc, cserfes Pumukli mesehős figuráját.

 

Gyerekjáték webáruház

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehető legrövidebb időn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehető legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetősége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: