Sam a tűzoltó mese és játékokSam a tűzoltó mese és játékokSam a kisgyermekek számára a hőst jelképezi, ő az a tűzoltó, aki közel 25 éve ismert. A sorozat epizódjaiban mindig az emberek, megmentésére koncentrál, és nem riad vissza egyetlen veszélyes helyzettől sem. A gyerekmese egy Pontypandy nevű faluban játszódik, itt él Sam és még sok barátja.
A mesében a gyerekek különféle mentőakciókat nézhetnek végig, illetve bátor tűzoltókat kísérhetnek végig nagyon veszélyes útjaikon. Sam a sorozat hőse: eloltja a tüzet és felnőtteket, gyerekeket és állatokat is megment kalandjai során.
 


A sorozat egyik részében például Mandy és Norman  pillantanak meg egy füstölgő tábortüzet, és Sam feladat minél gyorsabban a helyszínre érni.
Máskor kincskeresésre indulnak, ám óriási bajba keverednek, ahol nemcsak Sam, de a hegyi mentő csapatra is szükség lesz. 
Átélhetünk olyan epizódot is, amelyben óriási hőség sújtja az embereket, és a nagy melegben egy széna kazal is lángra kap. Igen ám, de egy iker pá r is ott játszik a szénaboglya közelében, így Sam feladata a gyermekek megmentése.

A meséhez igazán sokféle játékot vásárolhatunk gyermekünknek. Kapható Sam, a tűzoltós játék szett, beszélő plüss, Sam több tűzoltó barátja plüss, tűzoltó helikopter, mobiltelefon, Sam zenélő Tv- je, tűzoltóautó, mentőautó, sisak, felfújható tűzoltószék, Sam adó- vevő párja, tűzoltó készülék, elemlámpa, görkorcsolya.
Megvásárolható továbbá Sam-es krétatábla és festőállvány, kétoldalú tábla, fakocka, műanyag figurakészlet, mágnes, magasságmérő torony, puzzle, memóriajáték, matricás foglalkoztatókönyv, mesekönyv, babzsák, ágynemű, játéktároló, kispárna, poncsó, polár takaró, fürdőlepedő, matrica készlet, lapozó könyv, poszterek.

A mese rendkívül barátságos, tele van a valóságban is előfordulható helyzetekkel, tanulságos, a karakterek könnyen megkedvelhetőek, hiszen a gyerekek is mindig arra vágynak, hogy egyszer majd hősök lesznek.
Akinek csemetéje nézi ezt a csodálatos mesét, az ne csodálkozzon, ha gyermeke egy nap azzal áll elő: „ha megnövök, én is tűzoltó leszek”.

A mese megvásárolható DVD formában, ahol egy- egy lemezen több epizódot is vissza lehet nézni, illetve a sorozatot nyomon követhetjük a Minimax csatorn

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehető legrövidebb időn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehető legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetősége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: