Sam a tûzoltó mese és játékokSam a tûzoltó mese és játékokSam a kisgyermekek számára a hõst jelképezi, õ az a tûzoltó, aki közel 25 éve ismert. A sorozat epizódjaiban mindig az emberek, megmentésére koncentrál, és nem riad vissza egyetlen veszélyes helyzettõl sem. A gyerekmese egy Pontypandy nevû faluban játszódik, itt él Sam és még sok barátja.
A mesében a gyerekek különféle mentõakciókat nézhetnek végig, illetve bátor tûzoltókat kísérhetnek végig nagyon veszélyes útjaikon. Sam a sorozat hõse: eloltja a tüzet és felnõtteket, gyerekeket és állatokat is megment kalandjai során.
 


A sorozat egyik részében például Mandy és Norman  pillantanak meg egy füstölgõ tábortüzet, és Sam feladat minél gyorsabban a helyszínre érni.
Máskor kincskeresésre indulnak, ám óriási bajba keverednek, ahol nemcsak Sam, de a hegyi mentõ csapatra is szükség lesz. 
Átélhetünk olyan epizódot is, amelyben óriási hõség sújtja az embereket, és a nagy melegben egy széna kazal is lángra kap. Igen ám, de egy iker pá r is ott játszik a szénaboglya közelében, így Sam feladata a gyermekek megmentése.

A meséhez igazán sokféle játékot vásárolhatunk gyermekünknek. Kapható Sam, a tûzoltós játék szett, beszélõ plüss, Sam több tûzoltó barátja plüss, tûzoltó helikopter, mobiltelefon, Sam zenélõ Tv- je, tûzoltóautó, mentõautó, sisak, felfújható tûzoltószék, Sam adó- vevõ párja, tûzoltó készülék, elemlámpa, görkorcsolya.
Megvásárolható továbbá Sam-es krétatábla és festõállvány, kétoldalú tábla, fakocka, mûanyag figurakészlet, mágnes, magasságmérõ torony, puzzle, memóriajáték, matricás foglalkoztatókönyv, mesekönyv, babzsák, ágynemû, játéktároló, kispárna, poncsó, polár takaró, fürdõlepedõ, matrica készlet, lapozó könyv, poszterek.

A mese rendkívül barátságos, tele van a valóságban is elõfordulható helyzetekkel, tanulságos, a karakterek könnyen megkedvelhetõek, hiszen a gyerekek is mindig arra vágynak, hogy egyszer majd hõsök lesznek.
Akinek csemetéje nézi ezt a csodálatos mesét, az ne csodálkozzon, ha gyermeke egy nap azzal áll elõ: „ha megnövök, én is tûzoltó leszek”.

A mese megvásárolható DVD formában, ahol egy- egy lemezen több epizódot is vissza lehet nézni, illetve a sorozatot nyomon követhetjük a Minimax csatorn

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: