Sportacus - Lazy Town

 

A Lazy Town mese egyik fõhõse Sportacus, aki imádja a tornát és õ is az egészséges életmódot követi. Szereti a gyerekeket és minden olyan dolgot amivel a gyerekek örömére lehet.Mindenkivel barátságos,kedves, mozgásával fekvõtámaszaival a gyerekek hõsévé nõtte ki magát.

 

 

Lakóhelye Lazy Town felett található egy léghajóban éli mindennapjait. A léghajója elkápráztatja a gyerekeket, felszerelése Sportacus igényeire lett kialakítva .A fedélzeten a sportoláshoz és az egészséges életmódjához minden  olyan eszköz megtalálható amivel  az edzéseit betarthatja. Nem felejti el a lefekvés rendjét mindennap ugyanabban az idõpontban, hogy másnap fitt tudjon maradni. A fogmosáshoz is kitalált egy torna mutatványt amit minden este betart.

 

A kedvenc színe a kék és a kedvenc dala a 20x amit a fogmosáshoz nála elengedhetetlen.

 

Mesefigura kínálat

 
< Előző

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: