Született Kémek mese és játékok


Született Kémek mese és játékokA Született kémek egy francia animációs gyerekmese, 130 epizód készült el, ezek kb. 22 percesek, 2001 óta láthatjuk a képernyõn a Jetix csatornán. A készítõk 5 évadot készítettek el, mindegyik tele van kalanddal, akcióval, izgalommal és humorral.


A mese fõszereplõje 3 tinédzserlány
: Sam, Alex és Clover, akik titkos ügynökök. Mindhárman egy gimnáziumba járnak, ám ha ott végeznek, indulhat a vadászat a gonosz bûzözõkre.

Ha marad egy kis szabadidejük, akkor azt csinálják, amit minden fiatal lány imád: vásárolnak.
A lányok fõnöke Jerry, aki titkos kémkütyükkel próbálja meg sikerhez juttatni a lányokat. Ezek a tárgyak olyanok mintha átlagosak lennének, ám a lányok tudják, hogy hogyan is kell õket használni.

Samantha (Sam) hosszú vörös hajú, zöld kémruhás lány. Fontosabbnak tartja a tanulást vásárlásnál, ezért is õ a legokosabb a három lány közül.

Clover a szõke hajú, piros kémruhás lány. Imádja a vásárlást és a fiúkat.

Alex: fekete, rövid hajú, sárga kémruhás lány. Kitartó, ugyanakkor rendkívül gyerekes, õ a legfiatalabb a csapatban.

A meséhez nagyon sokféle gyerekjáték és mesekönyv kapható. Vásárolhatunk Született kémek-es puzzle-t, matricákat, kártyajátékot, társasjátékot és mágneses kirakót is. Mivel a sorozat rendkívül népszerû TV-s formában, ezért rengeteg mesekönyv is megjelent kedvenceink fõszereplésével. Ilyen például a Kémek a kémnõk ellen, a Veszélyes Szörnyetegek, a Titokzatos küldetés.

 
< Előző   Következő >

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: