Walt Disney mesék, mesehõsök, játékok


Ki ne hallott volna már Disneyrõl? Ki ne látta volna már a Hófehérke és a hét törpe, vagy a 101 Kiskutya meséjét?

Walt Disney neve mindenkinek ismerõs. Walter Elias Disney 1901.December 5-én született Chicagoban egy ír és német származású család fiú tagjaként. Egy Marceline nevû kis farmról Kansas Citybe vágyódott a család és tanulmányait is itt kezdte meg, a Kansas City School District majd a Benton Grammar School diákja volt. Los Angelesben halt meg 1966. December 15-én.


Élete nagy sikerei közé tartozik
a Disneyland vidámpark valamint testvéri támogatással a Walt Disney Company létrehozása. Minden idõk, jelen-múlt és jövõ legnagyobb és legismertebb rajzfilmfigurája, a minden kicsi és nagy számára ismert Mickey egér. Filmjeivel õt jutalmazták a legtöbb alkalommal Oscar-díjjal, nem kevesebb mint 26 Oscar fûzõdik nevéhez.

Méltán világhírû alkotásai közé tartozik számos film, melyekben íróként, szereplõként vagy producerként tette oda magát és adta át tehetségét. Hosszú munkásságának köszönhetõen generációról generációra ismerkedhetünk meg a legszebb mesékkel és legnagyobb mesefigurákkal,hiszen a The Walt Disney Company a mai nap is vezetõ szórakoztató és média társasága világunknak! 

Weboldalunk segítségével
számos Walt Disney mesék között válogathat kedvére, megismerkedhet a mesehõsökkel, valamint gyerekjátékok webáruházunkban több mint 6000 gyerekjáték között válogathat kedvére.

 

Walt Disney játékokat itt találsz...

 
 
< Előző

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehetõ legrövidebb idõn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetõsége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: