Walt Disney mesék, mesehősök, játékok


Ki ne hallott volna már Disneyről? Ki ne látta volna már a Hófehérke és a hét törpe, vagy a 101 Kiskutya meséjét?

Walt Disney neve mindenkinek ismerős. Walter Elias Disney 1901.December 5-én született Chicagoban egy ír és német származású család fiú tagjaként. Egy Marceline nevű kis farmról Kansas Citybe vágyódott a család és tanulmányait is itt kezdte meg, a Kansas City School District majd a Benton Grammar School diákja volt. Los Angelesben halt meg 1966. December 15-én.


Élete nagy sikerei közé tartozik
a Disneyland vidámpark valamint testvéri támogatással a Walt Disney Company létrehozása. Minden idők, jelen-múlt és jövő legnagyobb és legismertebb rajzfilmfigurája, a minden kicsi és nagy számára ismert Mickey egér. Filmjeivel őt jutalmazták a legtöbb alkalommal Oscar-díjjal, nem kevesebb mint 26 Oscar fűződik nevéhez.

Méltán világhírű alkotásai közé tartozik számos film, melyekben íróként, szereplőként vagy producerként tette oda magát és adta át tehetségét. Hosszú munkásságának köszönhetően generációról generációra ismerkedhetünk meg a legszebb mesékkel és legnagyobb mesefigurákkal,hiszen a The Walt Disney Company a mai nap is vezető szórakoztató és média társasága világunknak! 

Weboldalunk segítségével
számos Walt Disney mesék között válogathat kedvére, megismerkedhet a mesehősökkel, valamint gyerekjátékok webáruházunkban több mint 6000 gyerekjáték között válogathat kedvére.

 

Walt Disney játékokat itt találsz...

 
 
< Előző

Gyerekjátékbolt


Gyerekjátékok webáruházunk
segítségével gyorsan, percek alatt kiválaszthatja a legjobb ajándékot szeretteinek.Amennyiben a kívánt gyerek játék megrendelését leadta felénk, a kiválasztott termékek a lehető legrövidebb időn belül a kezében lesznek, mert mi tudjuk, hogy valaki nagyon várja azokat! A játékok árait igyekszünk a lehető legalacsonyabb szinten tartani, ezzel is próbálunk kedveskedni vásárlóinknak.

Üdvözlettel:
Gyerekjátékbolt csapata

Gyerekjátékbolt elérhetősége:


E-mail:

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Telefon:
06-70-424-25-36

Gyerekjátékok keresése: